Anlık Bildirim

Xiaomi Mi 10'un resmi tanıtım görseli ortaya çıktı

Çin'in sosyal medya platformu Weibo'da Xiaomi Mi 10'un resmi tanıtım görsellerinden olduğu iddia edilen bir poster sızdırıldı. Poster cihazın hem tasarımını hem çıkış tarihini ortaya koyuyor.
Çinli mobil teknoloji devi Xiaomi, bu yılın heyecanla beklenen amiral gemisi modellerinden Mi 10'u tanıtmaya hazırlanıyor. Mi 9'un tanıtımından bu yana halefi Mi 10 için heyecanlı bekleyiş başladı ve cihazın teknik özellikleri, tasarımı, fiyatı gibi pek çok detayı ortaya koyan çok sayıda sızıntı yaşandı.
Cihazın tanıtımına kısa bir vakit kaldığı şu günlerde sızıntılar bilhassa artmış durumda. Örneğin bugün cihazın tasarımını ve resmi tanıtımın tarihini ortaya koyan bir tanıtım görseli ortaya çıktı.
Çin'in sosyal medya platformu Weibo'da Xiaomi Mi 10'un hem tasarımını hem çıkış tarihini ortaya koyan bir poster sızdırıldı.
Sızdırılan posterden yola çıkarak cihaz hakkında bir kaç yorum yapacak olursak; Mi 10'un tasarımı Xiaomi'nin geçtiğimiz günlerde duyurduğu, eşsiz tasarımıyla tüm gözleri üstüne çevirmeyi başaran modeli Mi Mix Alpha ile oldukça benzer. Tasarım bakımından Mi Mix Alpha'nın basitleştirilmiş sürümü olduğunu söyleyebiliriz.
Arka tarafta tıpkı Mi Mix Alpha'da olduğu gibi uzun siyah bir şerit yer alıyor ve şeridin üzerinde dikey olarak sıralandırılmış dört tane arka kamera sensörü ile bir LED flaş yer alıyor. Sensörlerin arasında yer alan 108 MP ifadesi cihazın 108 MP çözünürlüğünde bir ana kamera sensörü ile geleceğini ortaya koyuyor. Bunların dışında cihaz 5G destekli Snapdragon 865 yonga setinden gücünü alıyor.
Son olarak posterin alt kısmında tanıtım tarihi olarak 11 Şubat yer alıyor. Mi 9 geçtiğimiz yıl Xiaomi'nin ana vatanı olan Çin'de benzer bir tarihte tanıtılmıştı. O yüzden Mi 10'un da bahsi geçen tarihte tanıtılması hiç olanaksız değil. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10892 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi mi 10, Mi 10 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim