Anlık Bildirim

Xiaomi, Almanya’da resmi olarak telefon satışı yapmaya hazırlanıyor

2018 yılını oldukça verimli geçiren Xiaomi bu gidişatına devam etmek istiyor. Firma, son gelen haberlere göre Shamrock Mobile şirketiyle Almanya’da telefon satışı yapmaya hazırlanıyor.
Xiaomi, Almanya’ya resmi olarak geliyor Tam Boyutta Gör
Xiaomi, içinde bulunduğumuz 2018 yılını oldukça verimli geçirerek hızlı yükselişini korudu. Bu başarısını 2019 yılında da devam ettirmek isteyen firmanın Almanya’ya açılma planları yaptığı öğrenildi. Hali hazırda Axdia isimli distribütör yardımıyla akıllı saat, TV kutuları ve projeksiyon aletlerini gibi ürünlerini ülke içerisinde piyasaya sunan Xiaomi, bu sefer akıllı telefon modellerinin satışına başlamak istiyor.

Shamrock Mobile

Winfuture.de’nin haberine göre Almanya’da kurulacak yeni şirket Shamrock Mobile adını alacak. Bu firmanın sitesine girildiğinde “Shamrock Mobile geliyor.” yazılı bir poster görünüyor. Ancak sitenin kaynak kodları incelendiğinde “Shamrock Mobile powered by Xiaomi” yazısı karşınıza çıkıyor. Bu da sızıntının doğru olduğunu kanıtlıyor.

Xiaomi, Almanya’ya resmi olarak geliyor Tam Boyutta Gör

Bazı kaynaklara göre Shamrock Mobile, Almanya’da Xiaomi telefonların satışından sorumlu tek tedarikçi firma olacak. Hatta kullanıcılara direkt olarak satış yapma ihtimali de bulunuyor. Şu an için elimizdeki bilgiler kısıtlı ama Ocak ayında daha detaylı açıklamalar gelmesi bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim