Anlık Bildirim

Xiaomi Air 2 kablosuz kulaklık tanıtıldı

AirPods ile rakip olabilecek uygun fiyatlı kablosuz kulaklık arayanlar için alternatifler çoğalıyor. Xiaomi Air 2 gerçek kablosuz kulaklık trendine katılan son ürün oldu.

Mi Mix Alpha ve Mi 9 Pro 5G modellerinin tanıtıldığı Xiaomi etkinliğinde bir de kablosuz kulaklık modeli vardı. Xiaomi Air 2 kablosuz kulaklık modeli fiyatına göre dikkat çekici özelliklerle geliyor.

Xiaomi Air 2 özellikleri ve fiyatı

Xiaomi Air 2 gerçek kablosuz kulaklık sınıfında. 14.2mm hareketli kompozit diyafram bobin ünitesi kullanan kulaklığın bassları zengin iken tizleri de keskin ve temiz. Çift mikrofon ile gürültü engelleme fonksiyonu yerine getiriliyor.

Kulaklık bağlantı için Savitech firması tarafından geliştirilen Bluetooth LHDC kodlama teknolojisini kullanıyor. Bluetooth LHDC kodlaması yüksek ses kalitesini çok düşük gecikmelerle transfer edebiliyor. Bluetooth SBC alt bant kodlamasına göre 3 kat daha fazla veri aktarılabiliyor.

Xiaomi Air 2 kulaklık modeli Xiaomi telefonları ile daha hızlı eşleme yapabiliyor ve otomatik olarak pop-up ekranı geliyor. Ayrıca XiaoAI dijital asistanına da doğrudan ses komutu verebilme özelliğine sahip. 3 saate kadar kullanılabilen kulaklık, kılıf ile 10 saate kadar idare edebiliyor. Xiaomi Air 2 için 58$ fiyat etiketi belirlenmiş.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim