Anlık Bildirim

Xbox platformuna Steam desteği iddiaları

Hali hazırda Windows 10 ve Xbox oyunlarınızdaki verileri senkronize ederek çapraz oyun tecrübesi yaşayabilirken gelecek yıl Steam platformu oyunları da buna dahil olabilir.

PC oyunculuğunun önemli unsurlarından birisi haline gelen Steam platformu yıllardır başarılı bir iş modeli sürdürüyor. Bununla birlikte platformun konsollara gelmesini isteyenlerin sayısı bir hayli fazla. Bu gerçekleşebilir.

Konsoldan Steam oyunları

Steam beta kodları içerisinde keşfedilen bir tanımlama Xbox konsolları ile eşleşebilme özelliğinin ipuçlarını veriyor. Bunun anlamı Steam oyunlarının yakın zamanda Xbox One konsolları için de sunulabilecek olması.

Son dönemde yaşanan gelişmeler aslında bunu destekler nitelikte. Microsoft’un Xbox konsolun fare-klavye desteği sunması, gelecek yıl optik sürücü olmadan oyunları indirebileceğiniz ucuz bir Xbox versiyonu ve Xbox oyunlarını herhangi bir cihazda oynayabileceğiniz xCloud servisi bunlar arasında.

Diğer taraftan Steam’in karşısına Epic Games ve Discord oyun mağazalarının çıkmış olması bir dezavantaj. Platform konsollara açılarak yoğun rekabetten kendisini kurtarabilir. Önümüzdeki yıl konsol pazarı açısından oldukça hareketli geçeceğe benziyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13919 kez okundu.
21 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xbox, xbox steam ve Ev Elektroniği
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim