Anlık Bildirim

Xbox’ın patronu Phil Spencer, AMD ile yola devam dedi

Xbox'ın patronu Phil Spencer, AMD'nin CES 2019 konferansı sırasında sahneye çıktı ve AMD'nin CEO'su Dr. Lisa Su'yu öve öve bitirimedi. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

AMD’nin CES 2019 basın konferansı geldi ve geçti. Konferans, 3. Nesil AMD Ryzen masaüstü işlemcileri ve kaslı Radeon VII ekran kartı gibi duyurularla da PC oyuncularını heyecanlandırmayı başardı. Ancak konferansı ilginç kılan bir başka nokta daha vardı, o da Dr. Lisa Su’nun açış konuşması sırasında sahneye fırlayan ve firmanın CEO’sunu öven Xbox’ın patronu Phil Spencer’dan başkası değildi.

Spencer, AMD ile iş birliklerinin süreceğini ifade ederken, büyük işler yapan büyük firmalarla ve en önemlisi işlerini de doğru yapan firmalarla ortaklığa gittiklerinin altını çizmiş. AMD’yi tekrar rekabetçi bir firma haline getiren Su’nun da bu başarıdaki payının çok büyük olduğunu vurgulayan Spencer, gelecekteki işleri için kendileri ile çok uyumlu bir şekilde çalışan AMD’nin Microsoft’ ile bu anlamda ortak olmasından duyduğu mutluluğu dile getirmiş.

AMD’den gördükleri destek ve inovasyon sayesinde bugüne geldiklerini sözlerine ekleyen Spencer, gelecekteki girişimler için bu desteğin kritik öneme sahip olduğunun da özellikle altını çizmiş.

Yeni nesil Xbox’ın AMD teknolojisi ile özellikle de Zen2 mimarisine sahip bir AMD işlemci ve özelleştirilmiş bir gpu ile geleceği söylentileri de ilk defa bu konferansta Microsoft tarafından net bir şekilde ifade edilmiş oldu. Yeni nesil Xbox konsolları ile ilgili çıkacak haberler için bizi lütfen takip etmeye devam edin.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8057 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft, amd ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim