Anlık Bildirim

Windows telefonlara bir darbe de Instagram'dan geldi

Microsoft'un kaderine terk ettiği Windows 10 Mobile platformu için bir üzücü haber de Instagram'dan geldi. Sosyal medya devi Windows 10 Mobile uygulamasını 30 Nisan'da sonlandıracağını açıkladı.
Facebook bünyesinde yer alan sosyal medya platformu Instagram, Windows Phone uygulamasını 30 Nisan’da sonlandıracağını duyurdu. Yapılan açıklama, Windows 10 Mobile platformunun içinde bulunduğu durum göz önüne alındığında pek de sürpriz sayılmaz.
Windows telefon sahipleri Instagram uygulamasını açtıklarında ekranda bir destek mesajı görecekler. Mesajda, sosyal medya hizmetinin artık Windows telefonlarda sunulmayacağı ve kullanıcıların platformu Microsoft Edge gibi bir web tarayıcısında kullanabilecekleri belirtiliyor.

Microsoft: iOS veya Android'e geçin

Bildirimde ayrıca "30 Nisan’dan itibaren Instagram'ın Windows 10 Mobile uygulaması artık kullanılamayacak. Mobil tarayıcınızı kullanarak Instagram'da hala oturum açabileceksiniz” ifadeleri de yer alıyor. Windows telefonlarda Instagram için üçüncü parti alternatifler var ancak bu uygulamalarının çoğu eski.
Microsoft uzunca bir süredir Windows destekli akıllı telefonları deyim yerindeyse kaderine terk etmişti. Yazılım devi şimdi ise platformu sonlandırmaya hazırlanıyor. Şirket geçtiğimiz Ocak ayında Windows 10 Mobile kullanıcılarına iOS veya Android'e geçmelerini tavsiye etti.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim