Anlık Bildirim
 
Almanya merkezli güvenlik yazılımlarını değerlendiren organizasyon AV-Test’in son raporu dikkat çekici. Sonuçlara göre Windows Defender uzun süren yükselişini tam puan alarak taçlandırmışa benziyor.
Windows Defender AV-Test’ten tam puan almayı başardı

AV-Test’in Performans, koruma ve kullanılabilirlik başlıklarında değerlendirdiği antivirüs ve siber güvenlik araçları arasında ücretsiz seçenekler olduğu gibi ücretli yazılımlar da var. Genellikle ücretsiz güvenlik yazılımlarına karşı bir güvenlik endişesi taşınsa da Windows Defender bu algının tersi bir performans sergilemiş.
 
Windows Defender AV-Test’ten tam puan almayı başardı
Çoğu kullanıcı tarafından Windows Defender çıktığı günden bu zamana kadar Windows kurulduktan sonra yeterli bir alternatif kuruluncaya kadar idare edecek bir çözüm olarak değerlendiriliyordu. Buna karşın hangi güvenlik yazılımı kullanılırsa kullanılsın en iyi siber güvenlik aracının kullanıcının bizzat kendisinin olduğunu unutmamak gerek. 
Mayıs-haziran ayları arasında yapılan değerlendirmeye göre 6 puan üzerinden 6 puan alan Windows Defender’a bu konuda eşlik eden güvenlik yazılımları ise F-Secure SAFE 17, Kaspersky Internet Security 19 ve Norton Security 22.17 olmuş. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
16976 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
windows defender, microsoft ve
2 etiket daha antivirüs Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim