Anlık Bildirim

Windows 95'in masaüstü uygulaması ile nostalji yaşayın

Eğer siz de nostalji yaşamak veya eski Windows'ların nasıl olduğunu görmek istiyorsanız yazılım mühendisi Felix Rieseberg'in geliştirdiği Windows 95 uygulamasını denemelisiniz.
Microsoft'un Windows işletim sisteminin son halinden memnun değilseniz ve eskiye özlem duyuyorsanız, Windows 95'in masaüstü uygulamasını deneyebilirsiniz. Yazılım mühendisi Felix Rieseberg size o günleri yaşatacak uygulamayı indirmeye sundu.

Windows, Mac ve Linux'ta çalışıyor

Slack'te yazılım mühendisi olarak çalışan Felix Rieseberg, Windows 95'i, Windows, Mac veya Linux için bir Electron uygulama olarak piyasaya sürdü. Yaklaşık olarak 100 MB. boyutlarındaki uygulamayı bilgisayarınızda yükleyerek tam olarak Windows 95 deneyimini yaşamanız mümkün. Uygulamayı çalıştırma süreci, hangi işletim sistemini kullandığınıza bağlı olarak farklılık gösteriyor ancak Windows 10 işletim sisteminde uygulamanın gayet güzel çalıştığını da belirtelim.
Windows 95 uygulamasını buraya tıklayarak cihazınıza yükledikten sonra, ayrı bir pencerede açılıyor. Gerçek bilgisayarınızdaki herhangi bir dosyaya erişemediğiniz Windows 95 ile internete de bağlanamıyorsunuz. Fakat işletim sisteminin diğer özellik ve programlarını kullanmanız mümkün. Eğer siz de eğlenceli ve nostaljik dakikalar geçirmek istiyorsanız bu uygulamayı mutlaka denemelisiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11563 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft, windows 95 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim