Anlık Bildirim

Windows 10 pazar payı artmaya devam ediyor

NetMarketShare tarafından yayınlanan en son istatistikler Windows 10'un pazar payını artırdığını gösteriyor. Destek süresi önümüzdeki yıl sona erecek olan Windows 7 kullanım oranında da artış var.
Microsoft, 14 Ocak 2020 tarihi itibariyle Windows 7 işetim sistemi için verdiği desteği sonlandıracağını onayladı. Görünüşe bakılırsa şirket daha güvenli ve sorunsuz bir deneyim sunmasından ötürü kullanıcıları Windows 10'a geçmeye ikna etmeye çalışıyor.
NetMarketShare'dan gelen son verilere bakılırsa Windows 7'nin pazar payı düşeceğine daha da artmış durumda. On yıllık mazisi olan işletim sisteminin pazar payı %36.90'dan %37.19'a yükseldi. Geçtiğimiz ay %39.22'lik bir paya sahip olan Windows 10 ise şu an %40.90'luk kullanım oranı ilk sırada.

Windows 10'a geçiş hızlanacak

Windows 7'nin pazar payı çok az miktarda bir artış göstermesine rağmen önümüzdeki aylarda daha fazla sayıda kullanıcı işletim sistemini yükseltecek. Kullanıcıların Windows 7 desteği sona ermeden önce Windows 10'a geçiş yapması bekleniyor. 2020'nin Ocak ayında Windows 10 kullanım oranının ne seviyede olacağını hep birlikte göreceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim