Anlık Bildirim

Windows 10'da Windows 95 nostaljisi yaşatan uygulamanın yeni sürümü çıktı

Felix Rieseberg'in geliştirdiği Electron tabanlı Windows 95 uygulamasının yeni sürümü yayınlandı. Linux, Mac ve Windows bilgisayarlarda Windows 95 deneyimi yaşatan uygulama artık daha yetenekli.
Yazılım geliştiricisi Felix Rieseberg, geçen yılın Ağustos ayında Electron tabanlı bir Windows 95 uygulaması yayınlamıştı. Yaklaşık olarak 280 MB boyutundaki uygulama Windows, macOS ve Linux işletim sistemlerine kurulabiliyor.
Kullanıcıların eskiye dönerek Windows 95 nostaljisi yaşamalarına olanak sağlayan uygulamanın yeni sürümü çıktı. Son güncelleme ile birlikte yüksek DPI'a sahip monitörleri desteklememe gibi kısıtlamalar ortadan kaldırıldı. Ayrıca yeni özelliklerin de eklendiğini belirtelim.

Efsane oyunlar da geliyor

Kullancılar artık tüm Windows 95 ses efektlerine erişip, dinleme şansına sahipler. Yeni sürüm ayrıca A-10 Tank Killer, Doom, Wolfenstein 3D ve Grand Prix Circuit gibi birkaç yeni oyunu da beraberinde getiriyor.
Bununla birlikte FrontPage, Netscape 2.0 gibi programların da artık önceden kurulu olarak geldiğini söylemek gerekir. Denemek isterseniz Windows 95 uygulamasının yeni sürümünü buraya tıklayarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13659 kez okundu.
10 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
windows 10, uygulama ve
2 etiket daha işletim sistemi Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim