Anlık Bildirim

Windows 10 Mobile platformuna son darbe Subway Surfers'tan geldi

Microsoft'un mobil platformu kan kaybetmeye devam ediyor. Subway Surfers oyununun geliştiricisi Kiloo artık Windows telefonlar için güncelleme yayınlamayacağını söyledi.
Windows 10 Mobile deyim yerindeyse bitkisel hayata girmiş durumda ve birçok geliştirici artık Microsoft'un mobil platformunun gözden düşmesi nedeniyle Windows Phone uygulamalarını desteklemeyi bırakıyor. Yayınlanan yeni bir rapora göre gemiyi terk eden en son geliştirici Windows 10 Mobile'daki popüler Subway Surfers oyununu artık desteklemeyeceğini belirten Kiloo oldu.
Kiloo destek ekibi tarafından bir müşteriye gönderilen e-posta, Kahire (Cairo) güncellemesinin Windows 10 Mobile platformundaki Subway Surfers oyununun son güncellemesi olacağını ortaya koymuş durumda. E-posta'da ayrıca karara "platform sahibinin" neden olduğu belirtilmiş. Mesajın içeriğinde şunları yazıyor:
Selam Frank.
Windows platformunda sadık bir oyuncu olduğunuz için teşekkür ederiz!
Maalesef ki Kahire (Cairo), platformdaki Subway Surfers oyunu için son güncelleme olacak. Oyunun tadını çıkarmaya devam edebilirsiniz ancak platform sahibinin geliştirme planı nedeniyle daha fazla güncelleme yayınlamayacağız.
Saygılarımızla,
Kiloo

Yeni bölümler için platform değişmek gerekecek

Geliştiricilerin enerjilerini daha popüler iOS veya Android platformlarına odaklamak istemesi son derece normal. Dolayısıyla bu tür haberler artık şok etkisi yaratmıyor. Subway Surfers, Windows telefonlarda çalışmaya devam edecek ancak yeni bölümlerin keyfini çıkarmak için artık platform değiştirmek şart. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6773 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, microsoft ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim