Anlık Bildirim

WiFi 6 uyumlu Asus RT AX88U yönlendirici satışa çıkıyor

Yenilikçi teknolojiler ve yazılımlar ile 6000Mbps transfer hızlarına ulaşan ve kapasiteyi dört katına çıkaran Asus RT AX88U yönlendirici satışa çıkıyor. İşte özellikleri ve fiyatı.

Asus’un geçen yıl sonlarında tanıttığı ve WiFi 6 standardını destekleyen ilk cihazı ünvanına sahip RT AX88U yönlendiricisi satışa sunuluyor. Amiral gemisi cihaz haliyle amiral gemisi fiyat etiketi ile piyasaya sürüldü.

Asus RT AX88U özellikleri ve fiyatı

Asus RT AX88U yönlendiricisi WiFi 6 olarak ismi değiştirilen 802.11ax standardını temel alıyor. WiFi 6 standardı 2.4GHz ve 5GHz bantlarını aynı anda kullanarak kullanıcı başına daha fazla veri transfer hızı sunmayı başarıyor. Özellikle bir cihazın bağlantıya çok yüklendiği zaman diğer cihazların bundan olumsuz etkilenmesi son eriyor. Kapasite anlamında WiFi 6 standardı WiFi 5 standardını dörde katlıyor.

Asus yönlendiricide iki önemli teknoloji kullanmış. MU-MIMO teknolojisi ile birden fazla kullanıcı için birden fazla giriş ve çıkış ayrılabiliyor. Böylece performans artıyor. OFDMA teknolojisi ise veri kanalını küçük alt kanallara ayırarak bant genişliğini daha verimli kullanıyor ve kapsama alanını da genişletiyor.

64-bitlik 1.8GHz saat hızında çalışan 4 çekirdekli işlemci akıcı bir performans sunuyor. Yönlendirici 2.4GHz bandında 1148Mbps seviyesine, 5GHz bandında ise 4048Mbps seviyesine kadar çıkabiliyor.

Yazılım tarafında Gamers Private Network (GPN) oyunları algılayarak bant genişliğini optimize ederken, AiMesh uyumlu yönlendiricilerle bir örgü ağı oluşturuyor, AiProtection Pro ise ağ güvenliğini sağlıyor. Asus RT AX88U modeli 350$ fiyat etiketi ile satışa sunuldu.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim