Anlık Bildirim

WhatsApp reklamlarına hazır olun

Gelecek yıldan itibaren WhatsApp uygulamasındaki Durum sekmesi içerisinde reklam gösterimleri yapmaya başlayacak. Facebook uygulamadan para kazanmakta kararlı.

Tüm operasyonları internet üzerinde olan firmaların haliyle tek gelir kapısı reklam oluyor ve agresif reklam stratejileri uygulanıyor. Facebook tarihindeki en büyük satın alma hamlesi olan ve sektörün lideri haline gelen WhatsApp da yakın zamanda reklam gösterimlerine başlayacak. Bir süredir çalışma içerisinde olan Facebook yeni sistemi devreye almak üzere.

Reklamlar başlıyor

Uzun süredir WhatsApp içerisinde reklam yerleşimlerinin yapılacağı gündeme geliyor. Zaten WhatsApp Business versiyonunda reklamverenlerin Facebook veya Instagram hesaplarına yönlendiren reklamlar başlamıştı.

Son kullanıcıya yönelik WhatsApp içerisinde ise reklamlar Durum sekmesinde görünecek. Standart bir kullanıcı durumu havası verilen reklamlara girildiğinde yukarı kaydırma seçeneği bulunacak. Bu sayede reklamverenin sitesine veya Facebook hesabına ulaşılabilecek.

Diğer taraftan ana ekrandaki sohbet listesi içerisinde de reklam yerleşimlerinin olması bekleniyordu ancak bu şimdilik ertelenmiş durumda. Facebook sadece Durum reklamları ile kullanıcı nabzını yoklayacak gibi görünüyor. WhatsApp Durum reklamlarının en erken 2020 yılında başlaması bekleniyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8768 kez okundu.
36 kişi, toplam 37 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, whatsapp ads ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim