Anlık Bildirim

WhatsApp'ın iOS sürümüne bildirim panelinde video oynatma özelliği geliyor

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp her geçen gün yeni özellikler kazanıyor. iOS kullanıcıları yakında WhatsApp'da kendilerine gönderilen videoları doğrudan bildirim panelinde izleyebilecekler.
WhatsApp, kullanıcılarına diğer popüler mesajlaşma uygulamalarında bulamayacakları yeni özellikler sunmak istiyor. Şirketin son olarak iOS platformu için bildirim panelinde video oynatma özelliği üzerinde çalıştığı ortaya çıktı.
Test süreci tamamlandıktan sonra iOS kullanıcıları WhatsApp aracılığıyla kendilerine gönderilen videoları, doğrudan bildirim paneli üzerinden görüntüleyebilecek. Bununla birlikte sadece önizlemesini görmeyeceklerini, videonun tamamını bildirim panelinde izlemelerinin mümkün olacağını belirtelim.

Android platformuna gelip gelmeyeceği belirsiz

Yeni özellik sayesinde kullanıcılar kendilerine gönderilen videoları uygulamayı hiç açmadan izleme olanağına sahip olacaklar. Söz konusu özellik hem bireysel sohbetlerde hem de grup sohbetlerinde geçeri olacak. Ne yazık ki şu an için bildirim panelinde video oynatma işlevinin Android platformuna gelip gelmeyeceği konusunda bir bilgi yok.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim