Anlık Bildirim

WhatsApp grup sohbetleri artık 256 kişiyi destekleyecek

WhatsApp için yayınlanan yeni bir güncelleme ile birlikte, grup sohbetine dahil edilebilecek kullanıcı sayısı 256'ya yükseltildi. Güncelleme sadece Android ve iOS versiyonları için geçerli durumda.
WhatsApp uygulaması için, grup sohbetine dahil edilebilecek kullanıcı sayısını artıran yeni bir güncelleme yayınlandı. Şimdiye kadar WhatsApp grup sohbetine 100 kullanıcı dahil edilebiliyordu ve yeni güncellemeyle birlikte bu sayı 256'ya yükseltilmiş oldu. iOS kullanıcıları 2.12.13 sürümüyle bu işlevselliğe sahip olurken, Android için genişletilmiş grup limiti v2.12.367 ve daha yüksek sürümlerde görülebiliyor.

Henüz güncellemeyi göremeyen Android kullanıcıları şirketin web sitesinden uygulamanın en son sürümünü (v2.12.437) indirebilirler. Yeni grup limitinin şimdilik sadece Android ve iOS için geçerli olduğunu belirtmekte fayda var. Ancak kısa bir süre sonra Windows Phone, BlackBerry ve diğer platformla ulaştırılması bekleniyor.
WhatsApp grup sohbetleri artık 256 kişiyi destekleyecek
 

WhatsApp, geçtiğimiz ay 1 dolarlık yıllık abonelik ücretini kaldırmıştı. Yıllık ücretin ortadan kalması WhatsApp'ın doğrudan işletmeler ve organizasyonlara dair gelecek planlarını ortaya çıkardı. Yeni güncellemeyle birlikte şirket, daha fazla insanı kapsayan grup sohbet fırsatıyla büyük ölçekli kurumsal firmalar için odak noktası haline gelebilir.

Popüler mesajlaşma uygulaması bu ayın başlarında Google'ın ücretsiz e-posta hizmeti Gmail ile birlikte aylık 1 milyar aktif kullanıcı barajını aşmayı başarmıştı. En son istatistiklere göre WhatsApp kullanıcıları günde 42 milyar mesaj gönderirken, 1,6 milyar fotoğraf ve 250 milyon video paylaşımı yapıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim