Anlık Bildirim

WhatsApp'e 2 yeni kullanışlı özellik geliyor

Dünyanın en çok tercih edilen anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'e "uygulama içi tarayıcı" ve "görsel arama" olmak üzere iki yeni kullanışlı özellik geliyor. Detaylar haberimizde.
1 milyarı aşkın aktif kullanıcı sayısı ile dünyanın en çok tercih edilen anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'e kullanıcılarını çok sevindirecek, oldukça kullanışlı 2 yeni özellik geliyor.
Bunlardan ilki "uygulama içi tarayıcı". Uygulama içi tarayıcı özelliği, sohbet içerisinde yer alan web sayfalarını uygulama içerisinde açmanıza olanak tanıyor. Bu da artık size yollanan bağlantıları açmak için WhatsApp'ten ayrılmak zorunda kalmayacağınız anlamına geliyor. 

Bu özellik WhatsApp'e geçtiğimiz günlerde gelen ve Youtube videolarının sohbet içerisinde izlenebilmesine olanak sağlayan "resim içinde resim" özelliği ile oldukça benzer şekilde çalışıyor. Uygulama içi tarayıcı özelliği ayrıca kullanıcıları zararlı bir web sayfası açmaya çalıştıklarında da uyarıyor.
WhatsApp'e 2 yeni kullanışlı özellik geliyor
 
Özelliklerden bir diğeri ise "görsel arama". Adından anlaşılabileceği üzere bu özellik, WhatsApp üzerinden sizinle paylaşılan görselleri Google'da arayabilmenize olanak tanıyor. Bu sayede sizinle paylaşılan görsellerin kaynaklarına ulaşabiliyor veya sahte olup olmadıklarını teyit edebiliyorsunuz. 

Bu iki özellik şu an için yalnızca kısıtlı sayıda kullanıcı ile test ediliyor ve muhtemelen tüm kullanıcılar ile buluşmaları için bir süre beklememiz gerekecek. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
23991 kez okundu.
29 kişi, toplam 31 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, WhatsApp ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim