Anlık Bildirim

WhatsApp Android tabletlere geldi

Android tabletlere WhatsApp desteği geldi. Artık SIM kartı yuvasına sahip tabletler için rahatça Google Play Store üzerinden WhatsApp indirilebilecek. Detaylar haberimizde.
1 milyarı aşkın aktif kullanıcı sayısı ile dünyanın en çok tercih edilen anlık mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, bugüne kadar ne yazık ki Android tabletler için resmi olarak desteğe sahip değildi ve Android tablet kullanıcıları cihazlarından WhatsApp'i kullanabilmek için pek çok farklı yola başvurmak zorunda kalıyorlardı.
Android tablet kullanıcılarını sevindirecek hamle nihayet geldi. Artık WhatsApp, Google Play Store üzerinden Android tabletlere indirilebiliyor. Ancak uygulamanın henüz beta sürecinde olduğunu hatırlatmamız gerek. Uygulamayı kullanabilmek için henüz geliştirme sürecinde olan özelliklerin test edildiği beta programına da dahil olmanız gerekiyor.
Ayrıca belirtmekte fayda var, Android tabletiniz ile WhatsApp'i kullanabilmek için cihazınızın SIM kart yuvasına sahip olması gerekiyor. Cihazınızın yalnızca Wi-Fi bağlantısına sahip olması ne yazık ki yeterli değil.
Ayrıca beta uygulaması tabletinizi akıllı telefonunuzla eşleştirmenize izin vermediğinden ve aynı hesabı her iki cihazda da kullanamayacağınızdan dolayı, ikinci bir WhatsApp hesabına ihtiyacınız olacağını unutmayın. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14061 kez okundu.
10 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, WhatsApp ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim