Anlık Bildirim

Westworld'ün 2. sezonundan ilk fragman yayınlandı

HBO, dün gece düzenlenen Super Bowl sırasında sevilen dizisi Westworld'ün 2. sezonundan ilk fragmanı yayınladı. Bu fragmanla birlikte dizinin ekranlara döneceği tarih de belli oldu.
Son yılların en beğenilen dizileri arasında yer alan Westworld, bir yıllık aranın ardından ekranlara geri dönüyor. Bu yaz 2. sezonu ile izleyicilerin karşısına çıkacak olan Westworld için tanıtım çalışmalarına başlayan HBO, dün gece yayınlanan Super Bowl sırasında dizinin ikinci sezonundan ilk fragmanı yayınladı.
Yayınlanan bu fragman ile birlikte Westworld'ün ekranlara döneceği tarih de belli oldu. HBO tarafından yayınlanan fragman, dizinin 22 Nisan'da geri döneceğini ortaya çıkardı. Normalde Game of Thrones'un yayınlanmaya başladığı nisan ayı, sevilen dizinin yokluğunda Westworld'e ayrılmış gibi görünüyor.
Jonathan Nolan ve Lisa Joy'un Michael Crichton'ın aynı adlı kitabından televizyona uyarladığı Westworld; yapay zekaya sahip robotlar kullanılarak vahşi batının yeniden canlandırıldığı futuristik bir tema parkta geçiyor ve "yapay zekanın doğuşunu ve günahın geleceğini inceleyen karanlık bir serüven" olarak tanımlanıyor.
Super Bowl sırasında yayınlanan fragman, ilk sezonun sonunda içinde bulundukları sahte gerçekliğin farkına varan robotların Westworld'de kontrolü ele geçirmeye niyetli olduğunu gösteriyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim