Anlık Bildirim

Westworld mobil oyunu indirmeye sunuldu

Delos simülasyon parkını sıfırdan başlayarak yönetmek zorunda olduğunuz ve hata yapma lüksünüzün olmadığı Westworld mobil oyunu indirmeye sunuldu. Detaylar haberimizde.

Televizyonların fenomen dizisi Westworld, mobil oyunu ile mağazalarda yerini aldı. Bir süredir deneme sürecinde olan oyun global Android ve iOS platformlarında oynanabilir hale geldi.

Westworld mobil neler sunuyor?

Westworld mobil oyunu aksiyondan ziyade bir inşaat ve yönetim oyunu. Bir anlamda Fallout Shelter ve SimCity karışımı diyebiliriz zira hem yerin üstünde misafirlerin eğleneceği binaları inşa ediyor hem de yer altında Delos yönetim birimlerini hazırlıyorsunuz.

Delos ekibine yeni katılmış bir çalışan olarak sıfırdan her şeyi inşa etmeniz gerekiyor. Misafirleriniz ilk dakikadan itibaren trenle yapay zeka parkına gelmeye başladığı için acele etmekte fayda var.

Oyunda ilk binaları inşa etmeye başladıktan sonra sürekli gözetim şart. Misafirler nasıl bir eğlence istiyorsa buna göre Android üretmeniz gerekli. Üretim için ilerleyişinize göre edindiğiniz tür anahtarları gerekiyor. Örneğin poker oyuncusu, hapishane kaçkını, düello birimi gibi. Yine üretim için para kazanmanız şart.

Android birimleriniz insan unsurları ile karşılaştıkça gelişiyor. En iyi seviyeye çıkanları parçalarına ayırarak alt seviyedeki robotlara entegre ediyor ve onları daha iyi hale getirebiliyorsunuz. Yaralanan veya bozulan robotlar için bakım merkezleri oluşturmanız gerekiyor. Belirli bir seviye sonrasında park dışına atlı heyecan turları da başlatabiliyorsunuz.

Sürekli inşa etme, misafir eğlendirme ve para kazanma üzerinde yürüyen oyun zaman geçirmek için ideal. Bir süre eğitici arayüz neler yapmanız gerektiğini anlatıyor ve zorlanmıyorsunuz.

Westworld: Google Play II App Store




 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim