Anlık Bildirim

Warcraft filminden ilk fragman yayınlandı

Merakla beklenen Warcraft filminden ilk uzun fragman yayınlandı. İnsanlar ve orklar arasındaki savaşı anlatan film, bugüne kadar çekilen en iyi oyun uyarlaması olmaya aday görünüyor.
 Blizzard Entertainment tarafından geliştirilen ve oyun dünyasının en sevilen RPG serileri arasında yer alan Warcraft, beyaz perdeye taşınıyor. Tüm dünyada milyonlarca Warcraft hayranı tarafından heyecanla beklenen Warcraft filmi için hazırlıklar devam ederken, filmden ilk fragman yayınlandı.

Moon ve Source Code filmleri ile yönetmenlik kariyerine müthiş bir başlangıç yapan genç yönetmen Duncan Jones öncülüğünde hazırlanan Warcraft filmi, insanlar ve orklar arasındaki savaşın başlangıcını anlatıyor. Ölmekte olan evlerinden ayrılarak Azeroth'a gelen orklar, bu diyarda yaşayan insanlarla kanlı bir savaşa tutuşuyor. Her iki taraf için de karanlık bir devrin başlangıcı olabilecek bu savaşı durdurmak için insan ve orkların birlikte çalışması gerekiyor.
 
Warcraft filminden ilk fragman yayınlandı
Warcraft, pek alışık olmadığımız bir yol izleyerek hikayeyi hem insanların hem de orkların tarafından anlatıyor. Bu çift taraflı yapıyı gözler önüne seren ilk fragmanda, orkların etkileyici tasarımı ve filmin müthiş görselliği dikkat çekiyor.
 Başrollerinde Travis Fimmel, Ben Foster, Toby Kebbell, Dominci Cooper, Paula Patton, Robert Kazinsky, Ruth Negga ve Daniel Wu'yu izleyeceğimiz Warcraft, 10 Haziran 2016'da vizyona girecek
.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6772 kez okundu.
30 kişi, toplam 30 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
fragman, Warcraft ve Kurumsal Haberler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim