Anlık Bildirim

Warcraft 3 geri dönüyor

Henüz efsane Warcraft serisini oynamadıysanız daha iyi grafiklerle üçüncü oyunu deneyimleyebilirsiniz. Warcraft III: Reforged adındaki yenilenmiş yapım gelecek yıl piyasada olacak.

Bu yıl ki BlizzCon fuarında yeni yapımlardan çok Blizzard’ın efsane oyunları elden geçirdiğini gördük. Nintendo Switch için Diablo 3 koleksiyonu sonrasında bir diğer efsane Warcraft 3 de elden geçiriliyor.

Warcraft III: Reforged neler sunuyor?

Yapılan açıklamaya göre bir dönemin efsane yapımlarından olan Warcraft III: Reign of Chaos oyunu yeniden PC platformuna geliyor. 16 yıl önce yayınlanan ve Warcraft hikayesinde önemli bir yer tutan üçüncü yapım Warcraft III: Reforged adıyla yayınlanacak.

Fuarda yapılan duyurunun ardından katılımcılara The Culling bölümünü de oynama fırsatı verildi. Hatırlanacağı üzere bu bölümde Prens Arthas’ın dönülmez yola girdiği sahneler de vardı. WoW oyununda da bir dönem bu konu ek paket olarak gelmişti.

Hikâye ve oynanış mekaniklerinde herhangi bir değişiklik yok ancak yeni oyunda grafiklerin iyileştirildiği ve daha kaliteli görsellerin elde edildiğini görüyoruz. Bu da nostaljik havayı daha netleştirecektir. Sistem gereksinimleri de düşük olduğu için henüz bu seriyi oynamayanların ilgisini çekecektir. Ayrıca WoW ekosisteminden de oyuncu çekeceği aşikâr.

Warcraft III: Reforged oyunu 2019 yılında piyasaya çıkacak. Fiyatı 30$ olarak açıklandı. Ek olarak diğer Blizzard oyunlarından özel eşyalar barındıran Spoils of War paketi ise 40$. Hem bu paket hem de BlizzCon 2019 fuar bileti isterseniz 80$ ödemeniz gerekiyor. Ön siparişler başladı.


 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7143 kez okundu.
20 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Warcraft, warcraft iii: reforged ve Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim