Anlık Bildirim

Volkswagen, dizel araçlara değişim garantisi veriyor

Volkswagen, ülkesindeki muhtemel dizel yasaklarına karşı yeni bir adım atıyor. Alman üretici, yeni dizel araç satın alacak müşterilerine yasakla karşılaşmaları durumunda geri alma garantisi veriyor.

Volkswagen, dizel araçlara değişim garantisi veriyor Tam Boyutta Gör
 

Alman otomobil devleri, ülkelerindeki muhtemel dizel yasaklarına karşı müşterilerin içini rahatlatmak için adım atmaya devam ediyor. BMW’den sonra şimdi de Volkswagen müşterilerine “Alman Garantisi” adı altında değişim sözü veriyor.

Alman üretici, bu garantiyle birlikte bayilerinden yeni dizel araç alacak müşterilerin dizel yasağı gelse bile hiçbir sorunla karşılaşmayacaklarının teminatını veriyor. Volkswagen’in açıkladığına göre, dizel araç sahipleri eğer yaşadıkları veya çalıştıkları şehirde dizel yasağıyla karşılaşırsa, araçlarını kanunlara uygun başka bir araçla değiştirebilecek.

3 yıl geçerli olacak 

Eğer sürücünün aracı trafikten men edilirse, seçili Volkswagen bayisine gidip German Automobile Trust tarafından belirlenen fiyattan aracını geri verebilecek. Müşteri daha sonrasında dilerse bu parayı yasaktan etkilenmeyen bir modeli satın almak için kullanabilecek. Alman Garantisi, 1 Nisan ile yıl sonuna kadar satın alınan modelleri kapsayacak. Geçerliliği ise satın alma tarihinden itibaren 3 yıl olacak.

"Motorlarımız en temizler arasında" 

Volkswagen’in satış ve pazarlama patronu Thomas Zahn’a göre, şirketin araçları pazardaki en temiz motorlara sahip araçlar arasında yer alıyor. Zahn, bu garantiyle birlikte müşterilerin gönül rahatlığıyla dizel araç satın almalarını teşvik ettiklerini belirtiyor. Aynı zamanda güçlü bir partner olarak daime müşterilerinin yanında olduklarını söylüyor.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6350 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
volkswagen dizel, dizel yasağı ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim