Anlık Bildirim

Volkswagen Golf GTI TCR, serinin en hızlısı olacak

Volkswagen, Golf GTI TCR yarış aracını yakın zamanda yollara uyarlamaya hazırlanıyor. Avusturya'daki Wörthersee GTI festivalinde ortaya çıkacak araç, şimdiye kadarki trafiğe uygun en hızlı GTI olacak.

Volkswagen Golf GTI TCR, serinin en hızlısı olacak Tam Boyutta Gör
 

Alman üretici Volkswagen, 2016 yılındaki Clubsport Edition 40’tan sonra şimdi de bir başka Golf GTI versiyonu için hazırlıklarını tamamlamak üzere. Golf GTI TCR adını taşıyacak model, güç bakımından GTI Performance ve Golf R arasında kendine yer bulacak. Volkswagen, araçla ilgili birkaç taslak görüntüsü paylaştı.

Her yıl Avusturya’da düzenlenen Wörthersee GTI festivali için duyurulan Volkswagen Golf GTI TCR, trafiğe uygun olarak üretilen şimdiye kadarki en hızlı GTI modeli olacak. TCR yarış arabasının bir versiyonu olan Gofl GTI TCR, 290 beygir güç ve 370 Nm tork üreten üniteye sahip olacak. Üretilen bu güç, ön tekerleklere 7 ileri çift kavramalı otomatik şanzıman aracılığıyla iletilecek.

0-100 km/s hızlanma süresi henüz açıklanmayan aracın maksimum hızı 250 km/s olacak. Opsiyonel olarak hız limiti kaldırıldığında ise bu değer 264 km/s’e yükselecek. Karşılaştırmak gerekirse, 310 beygir güç ve 400 Nm tork üreten Golf R modelinin 100 km/s hıza ulaşması 4.6 saniyeyi buluyor. Golf TCR modelinde bu sürenin 4.7-4.8 saniye civarında olacağı düşünülüyor.

10 Mayıs Perşembe günü gerçekleşecek olan Wörthersee GTI festivalinde ortaya çıkacak Volkswagen Golf GTI TCR, bu yıl bitmeden satışa sunulmuş olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
17385 kez okundu.
16 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
golf gti tcr, volkswagen golf ve golf gti
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim