Anlık Bildirim

Vodafone'dan mobil internet paylaşımıyla ilgili açıklama geldi

Turkcell, çok konuşulacak bir karara imza atarak mobil internet paylaşımını açan kullanıcılardan 9 TL ücret alınacağını açıklamıştı. Konuyla ilgili rakibi Vodafone'dan beklenen ilk açıklama geldi.

Vodafone'dan mobil internet paylaşımıyla ilgili açıklama geldi Tam Boyutta Gör
 

Türkiye’nin en büyük mobil operatörlerinden Turkcell, mobil internet paylaşımını açan kullanıcılardan bundan böyle ek ücret talep edeceğini açıklayarak büyük bir tartışmanın fitilini ateşledi. Söz konusu açıklamada, Wi-Fi hotspot özelliğini aktif eden kullanıcılardan 9 TL ücret alınacağı, karşılığında internet paylaşımında kullanılabilecek 2 GB internet paketi tanımlanacağı belirtilmişti.

"Ücret talep edilmiyor" 

Turkcell kullanıcılarının canını fazlasıyla sıkan bu haber sonrası gözler Vodafone ve Türk Telekom’a çevrildi. Zira bu şirketlerin de benzer uygulamaya geçip geçmeyeceği bilinmiyordu. Konuyla ilgili suskunluğunu bozan ilk taraf Vodafone oldu. Vodafone, hotspot yoluyla mobil veri paylaşımı için kullanıcılardan ücret talep edilmediği açıklamasında bulundu.

Açıklamada Vodafone kullanıcılarının herhangi bir ek ödeme yapmaksızın hücresel internet bağlantısını başka cihazlarla paylaşmayı sağlayan ‘kişisel erişim noktası’ özelliğini kullanmaya devam ettiği bildirildi. Konuyla ilgili Türk Telekom cephesinden henüz bir açıklama yapılmadı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
43935 kez okundu.
94 kişi, toplam 105 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
vodafone, mobil internet paylaşım ücreti ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim