Anlık Bildirim

Vivo'nun yeni alt markası IQOO'nun katlanabilir telefonu ortaya çıktı

Çinli teknoloji devi Vivo kısa süre önce IQOO adlı yeni bir alt marka kurduğunu duyurmuştu. Yeni marka altında piyasaya sürülecek ilk cihaz katlanabilir telefon olabilir.
Vivo kısa süre önce iQOO adlı yeni bir alt marka kurduğunu duyurmuştu. Çinli şirketin bu markayı premium telefonlar çıkarmak için kullanacağı tahmin ediliyor. İQOO’nun ilk telefonuna ait birkaç görsel internete düştü. Görünüşe bakılırsa yeni alt markanın ilk cihazı katlanabilir telefon olacak.
Yayınlanan render görseller telefonu, şehir manzaralı bir duvar kağıdı ile gösteriyor. Katlanabilir formda olduğu görülen cihaz açıldığında ise bir tablete dönüşecek. Konsept görseller dışında cihazla ilgili başka herhangi bir bilgi yok.

Katlanabilir telefon yılı olacak

IQOO’nun katlanabilir telefonunu ne zaman tanıtacağı henüz bilinmiyor. Huawei ve Samsung katlanabilir cihazlarını önümüzdeki birkaç hafta içinde tanıtacaklar. Diğer taraftan Xiaomi'nin de bu yönde bir hazırlık içerisinde olduğunu biliyoruz. Dolayısı ile 2019 yılı, dev markaların katlanabilir telefonları ile piyasada boy göstereceği bir yıl olacak. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim