Anlık Bildirim

Vivo iQOO Neo, Snapdragon 845 yonga seti ile uygun fiyat sunacak

İlk modelini Mart ayında gördüğümüz Vivo’nun oyuncu odaklı alt markası İQOO, yeni bir telefon tanıtmaya hazırlanıyor. Vivo iQOO Neo isimli cihaz Snapdragon 845 yonga seti ile gelecek.
Vivo iQOO Neo Snapdragon 845 yonga seti
Birçok akıllı telefon üreticisinin oyuncu odaklı alt marka oluşturduğunu gördük. Bunlardan biri de Vivo ve alt markası iQOO. İlk modelini Mart ayında tanıtan iQOO, yeni bir model hazırlığında. iQOO Neo, adından da anlayabileceğiniz üzere daha uygun fiyatlı olacak.

Snapdragon 845

İlk model olan Vivo iQOO, Snapdragon 855 yonga seti, 6.4 inç Full HD+ AMOLED ekran, 12 GB’a kadar RAM, 44W hızlı şarj desteği gibi etkileyici özellikleri 447 dolarlık fiyat ile sunuyordu. Bugün firma tarafından paylaşılan posterde görülebileceği üzere Vivo iQOO Neo ise Snapdragon 845 yonga seti ile gelecek. Önceki senenin amiral gemi modellerinde sıkça gördüğümüz bu yonga seti, görünen o ki fiyatı biraz daha uygun hale getirebilmek için tercih ediliyor.

Vivo iQOO Neo Snapdragon 845 yonga seti Tam Boyutta Gör

Cihazın sızdırılan diğer özellikleri üçlü arka kamera, su damlası çentik tasarımlı 6.38 inç OLED ekran, 3.5 mm kulaklık girişi, ekrandan parmak izi okuma, 159.5 x 75.2 x 8.1 mm boyut vb. şeklinde sıralanabilir. Bu bilgilere TENAA sertifikası üzerinde ulaşıldı.

Snapdragon 845 yonga setli Vivo iQOO Neo modelinin tanıtım tarihi henüz öğrenilemedi. Fiyat etiketinin ise 300 doları geçmeyeceği tahmin ediliyor. Yani Snapdragon 845 yonga seti sayesinde kullanıcılara çok daha uygun bir fiyat sunulacağını söyleyebiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim