Anlık Bildirim

Vivo NEX 3 5G'nin teknik özellikleri ortaya çıktı

Çinli teknoloji dvei Vivo, Eylül ayında yeni bir amiral gemisi telefon çıkarmaya hazırlanıyor. Şelale ekranlı Vivo NEX 3 5G'nin teknik özellikleri internete sızdırıldı.
Geçtiğimiz günlerde şelale ekrana sahip Vivo NEX 3'ün tasarımı açığa çıkaran bir taslak çizim yayınlanmıştı. Daha sonra Vivo’nun Ürün Müdürü Li Xiang, akıllı telefonun canlı görüntüsünü paylaştı. Bugün ise şirket, Vivo NEX 3 5G varyantının Eylül ayında Çin'de tanıtılacağını açıkladı.
Akıllı telefonun teknik özellikleri de internete sızdırılmış durumda. 5G bağlantısını destekleyen cihaz yüzde 99.6 gibi oldukça yüksek bir ekran-gövde oranı sunacak. Ayrıca Snapdragon 855 Plus yonga seti ve 64 megapiksel ana sensör içeren üçlü kamera sistemi ile geleceği söyleniyor.

Cam tasarım ve UFS 3.0 depolama

Vivo NEX 3 cam tasarıma sahip olacak. Akıllı telefonun UFS 3.0 depolama birimi ile piyasaya sürüleceği bildiriliyor. Pil kapasitesi henüz belli olmasa da gelen bilgiler 44 W hızlı şarjı destekleyeceği yönünde. Şelale ekranlı cihaz 3.5 mm kulaklık girişini koruyacak. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim