Anlık Bildirim

Vivaldi Android tarayıcısı beta sürecine başladı

Masa üstü platformlarında gizlilik odaklı özellikleriyle beğeni toplayan Vivaldi internet tarayıcısı bu haftadan itibaren Android platformunda beta sürecine başladı.

Kullanıcı gizliliğine odaklanan özellikleriyle masaüstü platformunda beğeni toplayan çiçeği burnunda Vivaldi internet tarayıcısı bu hafta itibariyle Android platformunda beta sürecine başladı.

Vivaldi Android neler sunuyor?

Opera’nın eski kurucusu tarafından geliştirilen Vivaldi tarayıcısı kullanıcı gizliliğini ön plana çıkarıyor. Şifrelerin, sık kullanılanların, notların, sekmelerin ve daha fazlasının uçtan uca şifreleme ile senkronize edilmesi en önemli avantajlarından birisi. Ayrıca kullanıcıya ait bir profil de oluşturmuyor.

İnternette gezinirken kolayca ekran görüntüsü alabildiğiniz Vivali Android ile ayrıca sekmeleri ilgilerine göre veya etkileşime göre gruplayabiliyorsunuz. Diğer taraftan tarayıcı içerisinde notlar alabilmeniz de önemli.

Okuyucu modu, indirme yöneticisi, arama motorlarını isimlendirme gibi genel özellikleri de olan Vivaldi tarayıcısı MacOS ve Linux sistemlerinde de bulunabiliyor.


 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3807 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, vivaldi android ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim