Anlık Bildirim

Vine gelecek yıl geri dönüyor

Bir dönemin kendi yıldızlarını çıkaran sosyal ağ platformu Vine geri dönüyor. Birkaç erteleme ve iptal görmesine karşın Dom Hofmann verdiği sözü tutmaya kararlı görünüyor.

Kısa süreli tekrar eden videolar ile sosyal ağ pazarında yeni bir trendi başlatan Vine platformu, büyük popülerlik kazandıktan sonra Twitter tarafından satın alınmıştı. Twitter’ın etkileşimini artıracağı düşünülse de beklenen olmadı ve Vine faaliyetlerine son verdi. Yine de eski kurucusu pes etmiş değil.

Byte nedir?

Vine platformunu kuranlardan birisi olan Dom Hofmann, yaz aylarına doğru Vine 2 adıyla bir çalışma yaptığını paylaşmıştı. Vine hayranlarını heyecanlandıran gelişmeden sonra ise Hofmann yüksek maliyetler ve amaçtan sapma ihtimali nedeniyle projeyi iptal ettiğini duyurmuştu.

Bu hafta yeni bir paylaşım yapan Hoffman projenin Byte adını kullanacağını ve gelecek yıl bahar aylarında kullanıma sunulacağını duyurdu.  Bunun haricinde ne tür özellikler sunacak bilinmiyor.

Zach King ve Halil Söyletmez gibi pek çok ismin ünlü olduğu Vine platformu yeniden eski ilgiyi yakalar mı merak konusu. O dönem kısa süreli videoların yayınlanacağı geniş bir platform olmadığı için Vine ilgi görmüştü. Bugün TicToc başta olmak üzere Instagram Hikayeler, WhatsApp durum gibi sayısız kısa video yayınlayacağınız platform mevcut. Byte bu bakımdan büyük bir rekabetin içerisine girecek.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim