Anlık Bildirim

ViewSonic uygun fiyatlı oyuncu monitörü duyurdu

Yüksek fiyatlı oyuncu monitörleri bütçenizi zorluyorsa ViewSonic Elite markası iyi bir alternatif sunuyor. ViewSoinc Elite XG240R özellikleri ve fiyatı haberimizde.

CES 2019 fuarında ağırlıklı olarak üst seviye ve büyük boyutlu oyuncu monitörlerini görüyoruz. Bütçesini düşünen oyunculara yönelik olarak ise pek fazla seçenek sunulmadı. ViewSonic ise iyi bir alternatif ile karşımızda.

ViewSonic Elite XG240R özellikleri ve fiyatı

ViewSonic Elite XG240R oyuncu monitörü 24 inçlik ekranında Full HD çözünürlük sunuyor. AMD FreeSync teknolojisi ile 144Hz tazeleme hızı ve 1ms optimize edilmiş tepki süresi sınıfına göre oldukça dikkat çekici. HDMI 2.0, DisplayPort, USB 3.0 girişleri olan monitör ayrıca dahili stereo hoparlörlere de sahip.

Monitör ayrıca RGB aydınlatma da sunuyor. Sektörün önemli oyuncu donanımı üreticileri ile iş birliği yapan ViewSonic, rakip markaların RGB aydınlatma sistemlerine entegrasyon da sağlamış. ViewSoinc Elite XG240R oyuncu monitörü 266$ fiyat etiketine sahip.

 

ViewSonic uygun fiyatlı oyuncu monitörü duyurdu Tam Boyutta Gör

ViewSonic Elite XG350R-C özellikleri ve fiyatı

ViewSonic Elite XG350R-C ise üst seviyede rekabete dahil oluyor. 35 inçlik ekranında 3440x1440 piksel çözünürlük sunan monitör 1800R kavis çapına sahip. AMD FreeSync desteği sunan monitör aynı bağlantı girişlerini barındırıyor. ViewSoinc Elite XG350R-C modeli 716$ fiyat etiketine sahip.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim