Anlık Bildirim

Viber 10 yeni arayüzü ile yayınlandı

Mobil platformun popüler iletişim uygulamalarından biri olan Viber, yeni arayüz ve iyileştirmeleri içeren yeni güncellemesini yayınladı. İşte uygulamaya gelen yenilikler.
Viber uygulamasının 10. sürümü Android ve iOS platformlarında yayınlandı. Yayınlanan güncelleme yeni kullanıcı arayüzü, büyük değişiklikler ve performans iyileştirmeleri getiriyor.

Yeni arayüz tanıdık

Viber 10, uygulamalar arasında en son trend olarak bilinen alışıldık bir kullanıcı arayüzüne sahip. Mor renk tonlarının hakim olduğu arabirimde artık özel grup sohbetleri ve topluluklardan gelen tüm sohbetlerinizi içeren birleşik bir sohbet listesi var. WhatsApp ve Telegram uygulamalarında olduğu gibi artık farklı ekranlara geçmenize gerek kalmıyor.

Yeni güncellemede tüm aramalarınızı listeleyen yeni bir Aramalar ekranı da mevcut. Viber bakiyesi burada ekranın üst kısmında görüntüleniyor. Bununla beraber artık numaranızı gizleyerek sohbet etme imkanınız da mevcut. Uygulamaya yakında 5 kişiye kadar sesli grup görüşmeleri yapabileceğiniz özelliğin de geleceğini belirtelim.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim