Anlık Bildirim

Venom ve Örümcek Adam aynı filmde buluşabilir

Marvel çizgi roman evreninin beğenilen iki karakteri Venom ve Örümcek Adam yakın gelecekte yine aynı filmde buluşabilir. Marvel ve Sony bir cross-over konusuna sıcak bakıyor.

Çizgi roman dünyasının en bilinen kahramanlarından Örümcek Adam ile Venom, Marvel Stüdyoları odaklı yeni dönemde bir araya gelmemişlerdi. Bununla birlikte Marvel gelecekte ortak bir film hayalinde.

Merakla bekleniyor

Marvel çizgi roman evrenindeki tüm karakterlerin yayın hakkı normalde Marvel stüdyolarında ancak geçmiş yıllarda yapılan bir anlaşma ile Örümcek Adam evreni Sony Entertainment bünyesine geçti. Bu nedenle Avengers evreninde uzun süre Örümcek Adamı göremedik. Sony, Örümcek Adam ve Venom karakterlerini kendi evreninde bir araya getirmişti. 

Nihayet 2017 yılında iki firma bir araya geldi ve Örümcek Adam ile bazı karakterlerin yayın hakkı Marvel’a verildi. Böylece Tom Holland ile Örümcek Adam yeniden Marvel evreninde boy göstermişti.

Venom ise halen Sony bünyesinde. Bu bakımdan yeni dönemde Marvel tarafına geçiş olup olmayacağı bilinmiyordu. Kevin Feige iki karakteri bir araya getirmek için düşüncelerinin olduğunu ve Sony’nin de buna sıcak baktığını belirtti.

Elbette ortada netleşmiş bir durum yok ancak önümüzdeki yıllarda Venom-Örümcek Adam birleşmesi için bir ihtimal doğmuş durumda. Son yıllarda Marvel kahramanlarının vizyon performansı göz önüne alındığında Sony’nin istememesi gibi bir durum olmayacaktır. Ayrıca Venom için bir devam filmine yeşil ışık yakıldığı ve Carnage karakterinin dahil olacağı gündeme gelmişti.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim