Anlık Bildirim

Valve'ın Steam Link uygulaması artık Apple cihazlar için indirilebiliyor

Valve'ın geçtiğimiz yıl duyurduğu Steam Link uygulaması, kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle Apple cihazlara indirilemiyordu. Yapılan değişikliklerin ardından tekrar indirmeye sunuldu.
Valve geçtiğimiz yıl mobil cihazlar için Steam Link uygulamasını duyurmuştu. Bu uygulama temel olarak oyuncuların Steam oyunlarını mobil cihazlarında oynamalarına izin veriyor.  Bunu da bilgisayarınızdan, akıllı telefonunuza veya tabletinize oyun aktararak yapıyor.

App Store yönergelerine uydu

Kullanıcılar için heyecan verici bir uygulama olarak görülen Steam Link ne yazık ki kurallarını ihlal ettiği ihlal ettiği gerekçesi ile Apple tarafından yayınlanmamıştı. Ancak iyi haber şu ki Valve, Apple kullanıcılarını hiçe saymadı ve Steam Link uygulamasını iOS ve Apple TV cihazlar için indirilebilir duruma getirdi. Uygulamanın App Store yönergeleriyle uyumlu olması için Valve'ın ne tür değişiklikler yaptığı ise şimdilik net değil.
App Store'u ziyaret ederek iPhone, iPad ve Apple TV için hazırlanan Steam Link uygulamasını indirebilir ve oyunlarınızın zevkini mobil cihazınızda çıkarabilirsiniz. Oyun akışı hizmetlerinin de başlamasıyla beraber, kullanıcıların oyunlarına her cihazda aynı performansta erişebilmeleri ise büyük bir gelişme olacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim