Anlık Bildirim

Uygun fiyatlı Surface Pro'nun Lex kod adıyla geliştirildiği ortaya çıktı

Microsoft'un Surface Pro'yu pahalı bulanlar için daha ekonomik bir model çıkarma hazırlığında olduğu konuşuluyordu. Lex kod adıyla geliştirilen ucuz Surface Pro'nun muhtemel fiyat etiketi haberimizde.
Microsoft Surface Pro'nun çok pahalı olduğunu düşünüyorsanız, şirketin buna bir çözüm arayışında olduğunu öğrenmek ilginizi çekebilir. Walking Cat isimli Twitter kullanıcısı, Microsoft'un sıkça bahsi geçen uygun fiyatlı Surface Pro cihazına şirket içinde "Lex" kod adının verdiğini ortaya çıkardı.
Cihazın mevcut Surface Pro modellerinden daha küçük ve daha hafif olması bekleniyor. Ayrıca LTE bağlantısı ve bir USB Type-C bağlantı noktası da olabilir. Walking Cat ayrıca şirketin Gibs kod adında bir Type Cover klavye üzerinde çalıştığını keşfetti. Söz konusu aksesuarın Lex tablet için olup olmayacağı bilinmiyor.

Fiyat etiketi 400 dolar olabilir

Ucuz Surface Pro ilk kez gündeme gelmiyor. Bloomberg, geçtiğimiz Mayıs ayında Microsoft'un böyle bir planının olduğunu bildirmişti. Haber sitesi tabletin 400 dolar gibi bir fiyat etiketi karşılığında satışa sunulacağını öne sürdü.
Şu anda Microsoft'un bu cihazı ne zaman çıkaracağı belli değil, ancak söylentiler 2018'in ikinci yarısında piyasaya sürülebileceğini gösteriyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim