Anlık Bildirim

Uygun fiyata satın alabileceğiniz 5 oyuncu bilgisayarı

Bu yazımızda Hepsiburada'da satılan uygun fiyatlı 5 bilgisayarı derledik. Oyuncular için ideal özelliklere sahip uygun fiyatlı notebook ve masaüstü bilgisayar tavsiyelerimiz bu yazıda.

Uygun fiyata satın alabileceğiniz 5 oyuncu bilgisayarı Tam Boyutta Gör

Dizüstü bilgisayar veya masaüstü bilgisayar almak isteyen müşteriler çoğunlukla tercihini uygun fiyatlı oyuncu bilgisayarlarından yana kullanıyor. Fakat 'Uygun fiyatlı oyuncu bilgisayarı' dediğimiz zaman karşımıza çok sayıda seçenek çıkıyor.

Yeni oyunları Full HD çözünürlükte oynatan gaming laptop arayanlara minimum GTX 1050 ekran kartlı bir bilgisayar almalarını tavsiye ediyoruz. VR ve AAA oyunlarda 4K çözünürlük tercihinde bulunanların GTX 1060 ve üzeri bir ekran kartına sahip laptop alması daha doğru tercih olacak. Hazır masaüstü bilgisayarlara baktığımızda, AMD ekran kartların devreye girmesi ile birlikte daha fazla ekran kartı seçeneğimiz bulunuyor.

Bu seçenekler arasında boğulmak istemeyenler için Hepsiburada Bilgisayar kategorisinden 5 farklı bilgisayar seçtik. Bu bilgisayarlar fiyatına göre en iyi oyun deneyimi sunmayı vaat ediyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
22697 kez okundu.
22 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
bilgisayar, laptop ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim