Anlık Bildirim

Unravel 2 duyuruldu! PS4, Xbox One ve PC için yayınlandı

Electronic Arts, EA Play 2018 basın konferansında Unravel’n devam oyunu Unravel 2’yi tanıttı ve dijital oyun mağazalarında yayınladı .Playstation 4, Xbox One ve PC için 99 TL’ye satılıyor.


Electronic Arts, EA Play 2018 basın konferansında Unravel’n devam oyunu Unravel 2’yi tanıttı ve dijital oyun mağazalarında yayınladı.

İlk oyundan farklı olarak bu defa oyunda iki karakteri kontrol ediyoruz. Dilerseniz tek kontrolcü ile iki karakteri aynı anda ya da iki kontrolcü ile co-op oynayabiliyorsunuz.


Platform tabanlı macera oyunu Unravel 2’de puzzle’ları çözerek ilerlemeye çalışacağız. İkinci karakterin oyuna eklenmesi ile oynanışta ve mekanikte geliştirmeler yapılmış. Grafiksel olarak da oyunun iyileştirildiğini görüyoruz.

Unravel 2, co-op özelliği sayesinde ilk oyundan çok daha fazla ses getirecektir. Arkadaşlar, aileler ve dijital yayıncılar oyunu beraber oynayacak ve oyun daha eğlenceli hale gelecek.

Oyun dijital mağazalarda çıkışını gerçekleştirdi. Playstation 4, Xbox One ve PC platformlarında 99 TL’ye oyunu satın alıp oynayabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim