Anlık Bildirim

Ucuz Nintendo Switch modeli Haziran ayında piyasaya sürülecek

Bloomberg, ucuz Nintendo Switch modelinin haziran ayında piyasaya sürülebileceğini söyledi. Nintendo, yeni Switch modeliyle birlikte satışları canlandırmayı amaçlıyor.
Nintendo'nun bir süredir üzerinde çalıştığı ucuz Switch modeli beklenenden daha erken bir tarihte piyasaya sürülebilir. Bloomberg tarafından bugün yapılan bir habere göre yeni konsol Haziran ayının sonu gibi oyunseverlerin beğenisine sunulacak.

Nintendo'nun ucuz Switch modelinde ne tür değişiklikler yapacağı şu an için bilinmiyor. Geçtiğimiz hafta ortaya çıkan haberlerde konsolun daha küçük bir ekran sahip olabileceği konuşuluyordu. Nintendo'nun, konsolun kritik özelliklerini değiştirmeden fiyatı düşürmeye yönelik bazı küçük değişiklikler yapması bekleniyor. Yeni konsolun tam olarak hangi fiyat etiketiyle piyasaya sürüleceği ise henüz belli değil.

Mart 2017'de piyasaya sürülen Switch, kısa sürede yakaladığı müthiş satış rakamlarıyla Nintendo'nun en başarılı konsollarından birisi haline gelmişti. Konsolun 2018'in sonu itibarıyla dünya genelinde tam 32 milyon adet satıldığı açıklandı. Nintendo şimdi yeni ucuz modeliyle birlikte son zamanlarda biraz yavaşlayan satışları tekrar canlandırmayı amaçlıyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim