Anlık Bildirim

Üç arka kameralı Vivo Y12 resmen duyuruldu

Çinli teknoloji devi Vivo, Y serisi telefonlarının arasına bir yenisini ekledi. Vivo Y12 olarak adlandırılan modelin teknik özellikleri ve fiyat etiketi haberimizde.
Vivo bu yıl Nisan ayında piyasaya sürdüğü Y17 modelinin ardından yeni bir Y serisi akıllı telefon çıkardı. Şirket, 244 dolar gibi bir fiyat etiketi taşıyan üç arka kameralı Vivo Y12'yi resmen duyurdu.
Zarif görünümlü bir tasarıma sahip olan cihaz 1544 x 720 piksel çözünürlükte 6.35 inç Halo FullView ekran ile geliyor. Damla çentikli telefonun ön tarafında 8 megapiksel selfie kamerası mevcut.
Mediatek’in Helio P22 yonga seti ile güçlendirilen Vivo Y12'nin 3 GB + 64 GB ve 4 GB + 32 GB olmak üzere iki farklı bellek ve depolama seçeneği var. Arka tarafında ise 13 MP + 8 MP + 2 MP sensör kombinasyonundan oluşan üçlü kamera sistemi yer alıyor.

Android Pie ve 5.000 mAh pil

Akıllı telefonda 5.000 mAh kapasiteli bir pil kullanılmış. Kutudan ise Android Pie tabanlı Funtouch OS 9 yüklü şekilde çıkıyor. İlgilenenler cihazı mavi ve kırmızı renk seçenekleri ile tercih edebilecekler.
Vivo Y12'nin 4 GB + 32 GB modeli 244 dolar gibi bir fiyatla piyasaya sürülecek. Akıllı telefonun 3 GB + 64 GB'lık versiyonunun fiyatı ise henüz bilinmiyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim