Anlık Bildirim

Uber sürücülerinden arabalı eylem: "Sn. Başkan halk UBER istiyor"

Bu yıl Uber ve taksi sürücüleri arasındaki gerilim gittikçe tırmanmış ve hoş olmayan olaylar yaşanmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sorunları çözmesini isteyen Uber sürücüleri arabalarıyla eylem yaptı.
Geçtiğimiz aylardan bu yana Uber ve sarı taksi sürücüleri arasında yaşanan olaylar haberlerimize konu olmuştu. Taksiciler, gelirlerini düşürdüğü gerekçesi ile Uber'in ülkemizde yasaklanmasını isterken, Uber sürücüleri ise taksici esnafından gördükleri baskı ve şiddetten şikayetçi durumda.

Sosyal medya hesaplarından paylaştılar

Artık bu problemlere bir çare bulunmasını isteyen 100'ün üzerinde Uber sürücüsü, VIP araçlarıyla Kuzey Marmara Otoyolu'na "Sn. Başkan Halk Uber İstiyor" sloganını yazdılar.
Sloganlarını havadan görüntüleyen sürücüler, bu görüntüleri sosyal medya hesaplarından paylaşarak başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni etiketlediler. Bakalım Uber sürücülerinin bu eylemi işe yarayacak mı hep beraber göreceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12433 kez okundu.
37 kişi, toplam 39 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uber, eylem ve
2 etiket daha taksi vip
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim