Anlık Bildirim

Twitter seçili kişilerin cevap vermesi özelliğini test ediyor

Twitter yepyeni bir özelliği hayata geçiriyor. Şu an test aşamasında olan bu özellik sayesinde atılan Tweet'lere sadece seçilen kişilere cevap verebilecek, gelin daha yakından bakalım bu özelliğe.
Twitter yepyeni bir sohbet özelliğini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Şirket tarafından (don't @ me) adı verilen bu özellik şu an test aşamasında ancak ben de dahil olmak üzere belli yayıncıların test etmesine olanak tanıyorlar. Twitter bu yeni özellik ile topluma fayda sağlayacak kimi sohbet, röportaj ya da bilgi paylaşımlarında, sadece ilgili kişilerin mesajlaşmaya dahil olmasını sağlayarak daha temiz, anlaşılır ve kolayca takip edilebilir akışların ortaya çıkmasını amaçlıyor. 
Yeni özellik standart olarak kapalı geliyor yani normal bir tweet gibi herkese açık bir mesaj oluşturuyorsunuz. Ancak alt kısımda yer alan seçenek bölümünde, isterseniz sadece sizi takip edenlerin ya da  mesaj içerisinde işaretlediğiniz kişilere özel kılabiliyorsunuz. Twitter'ın yeni özelliği hem web tabanlı versiyonunda hem de Android ve IOS uygulamalarında, davetli test katılımcıları tarafından kullanılabiliyor.  Siz ne düşünüyorsunuz, bu özellik Twitter platformunu daha temiz, kolay takip edilebilir ve faydalı paylaşımların olduğu bir atmosfere dönüştürebilir mi, yorumlarınızı bekiyoruz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim