Anlık Bildirim

Twitter, karanlık modu daha da koyulaştıracak

Sosyal medya devlerinden Twitter uzun bir süre önce getirdiği karanlık mod özelliğini güncelleyecek. Şirket CEO'su bu modun daha da koyu bir hale getirmek için çalıştıklarını doğruladı.
Günümüzde hem göz sağlığımız hem de kullandığımız cihazların pil tasarrufu için uygulamalardaki karanlık mod önemli bir özellik. Zira bunun farkında olan birçok şirket de uygulamalarına bu seçeneği eklemiş durumdalar. Bunlardan biri de milyonlarca kullanıcıya sahip olan Twitter.

Jack Dorsey: Düzelteceğiz.

Twitter kullanıcıları uygulamanın karanlık modunun yeterince iyi olmadığı konusunda şikayet ediyorlar. Kullanıcılara göre bu mod siyaha yakın tonlarda olması gerekirken, maviye yakın bir tonda ve bu da tam olarak karanlık mod olmadığı anlamına geliyor. Bu durumu Twitter CEO'su Jack Dorsey de kabul etmiş durumda.

Bir kullanıcının Twitter'da bu durumu eleştiren bir tweetini yanıtlayan Jack Dorsey, durumun farkında olduklarını ve düzelteceklerini belirtiyor. Önümüzdeki günlerde Twitter'ın maviye çalan koyu modu, daha da karanlık bir hale bürünecek ve kullanıcıların isteği de yerine getirilmiş olacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim