Anlık Bildirim

Twitter'ın silinen direkt mesajları sakladığı ortaya çıktı

Güvenlik araştırmacısı Karan Saini, sosyal medya devlerinden Twitter'ın, kullanıcılar direkt mesajlarını silmiş olsa bile şirketin bunları sakladığını ortaya çıkardı.
Direkt mesajlarınızı Twitter hesabınızdan sildiğinizde, bu mesajların tamamen silinmiş olduğunu düşünebilirsiniz. Görünüşe göre durum tam olarak böyle değil. TechCrunch tarafından yayınlanan bir raporda, Twitter'ın silinmiş direkt mesajları sakladığı belirtiliyor.

Twitter durumu kabul etmiyor

Güvenlik araştırmacısı Karan Saini yaptığı incelemelerde, Twitter'ın yalnızca silinen direkt mesajları tutmadığını, aynı zamanda devre dışı bırakılmış veya askıya alınmış hesaplardaki verileri de sakladığını ortaya koydu. Bu, yıllar önce devre dışı bıraktığınız bir Twitter hesabınız varsa, onunla ilişkilendirilmiş direkt mesajların hala korunduğu anlamına geliyor.
Bu durum Twitter'ın bir hesap devre dışı bırakıldığında, tweetler de dahil olmak üzere tüm verilerin kısa bir süre sonra silineceği iddiasına da aykırı görünüyor. Bir Twitter sözcüsü bu durumu kabul etmediklerini ve konunun kapsamlı olarak araştırıldığını belirtse de, kullanıcıların aklında soru işaretlerinin oluştuğu kesin.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5071 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
twitter, direkt mesaj ve
3 etiket daha dm mesaj Internet
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim