Anlık Bildirim

Turtle Beach amiral gemisi Elite Pro 2 + SuperAmp kulaklığını satışa sundu

Turtle Beach firmasının yeni amiral gemisi kulaklığı Elite Pro 2 + SuperAmp satışa çıktı. Büyük ses sürücüleri ve değiştirilebilir dış plakalar ile Elite Pro 2 + SuperAmp ilgi arayacak.

Oyuncu donanımları alanında tanınmış firmalardan Turtle Beach, profesyonel espor takımları ile birlikte geliştirdiği Elite Pro 2 + SuperAmp amiral gemisi kulaklıklarını satışa sunuyor.

Elite Pro 2 + SuperAmp özellikleri ve fiyatı

Beğenilen Elite Pro kulaklığının devamı niteliğindeki Elite Pro 2 + SuperAmp modeli Xbox One ve PlayStation 4 konsolları için geliştirildi. OpTic Gaming, Splyce ve Houston Outlaws takımlarının denediği kulaklık her konsol için farklı renk temasına sahip.

50mm Nanoclear sürücüler ile en iyi ses deneyimini sunmayı amaçlıyor. Kemer kısmı metalden imal edilen kulaklık değiştirilebilir kulak kaplarına sahip. ProSpecs tasarımı sayesinde gözlük kullananları rahatsız etmiyor. Elite SuperAmp Bluetooth bağlantı merkezi Turtle Beach Audio Hub uygulaması üzerinden kontrol ediliyor ve oyuncular kendilerine göre ses profilleri belirleyebiliyor.

Kulaklıkların dış kısmı manyetik mekanizmalı ve değiştirilebilir yapıda. Farklı temalara sahip plakaları kolayca takabiliyorsunuz. Plaka aksesuarları yakın zamanda satışa sunulacak. Turtle Beach Elite Pro 2 + SuperAmp ise 250$ fiyat etiketi ile satışa sunuldu.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim