Anlık Bildirim

Türknet'ten Yeni Reklam Filmi

TurkNet yeni reklam kampanyasını dijital ortamlarda yayınladı. #BİZTURKNETLİYİZ Doğrusu Neyse Bizde O! sloganı kullanılan yeni reklam filmlerinde TurkNet’in yüksek hızlı interneti, kotasız, taahhütsüz

TURKNET’TEN YENİ REKLAM FİLMİ:

#BİZTURKNETLİYİZ Doğrusu Neyse Bizde O!
TurkNet yeni reklam kampanyasını dijital ortamlarda yayınladı. #BİZTURKNETLİYİZ Doğrusu Neyse Bizde O! sloganı kullanılan yeni reklam filmlerinde TurkNet’in yüksek hızlı interneti, kotasız, taahhütsüz tek fiyata kullanıcılara sunmasının altı çiziliyor.
Türkiye’nin en hızlı büyüyen yeni nesil telekom operatörü TurkNet, yeni reklam kampanyasını tüm dijital ortamlarda başlattı. Şimdilik iki yeni reklam filminin yayınlandığı kampanya ile kullanıcılara TurkNet’in, internet sektörüne getirdiği farklı bakış açısı anlatılıyor.
Utopic Farm imzası taşıyan yeni reklam kampanyasının tüm kullanıcıları hedef alan filmlerde internet hizmeti için mecburen ödemek zorunda kaldığımız bedeller hayatın içinden örneklerle akatrılıyor.
Birinci filmde bir düğünde geçen senaryoda garsonun bıçak kesmiyor bahanesiyle damadı sürekli para vermeye mecbur bırakıyor ve TurkNet’te böyle şeyler olmadığının mesajı veriliyor. İkinci film ise TurkNet’in çok önemsediği oyunculara yönelik. Bir oyuncu oyunda hayatta kalabilmek için karşı tarafa fazla bedeller ödemek zorunda bırakılıyor ve gönülsüzce fedakarlık yapmak mecburiyetinde kalıyor. TurkNet’te böyle şeyler olmayacağının altı “Doğrusu Neyse, Bizde O!” sloganıyla çiziliyor ve TurkNet’in kotasız, sınırsız yüksek hızlı interneti uygun fiyata sunan bir operatör olması vurgulanıyor.
Sektörde genişbant internet hizmetinde yaptığı yenilik ve geliştirmelerle ezberleri bozan TukrNet aynı zamanda ilkerin operatörü. Özgür İletişim paketiyle 2016 yılında taahhütsüz internet hizmeti veren ilk operatör ve 2017 Eylül’de ev kullanıcıları için Adil Kullanım Noktası uygulamasına son veren ilk ve tek operatör olan TurkNet, şimdilerde kotasız, sınırsız, yüksek hızlı interneti uygun fiyata kullanıcılarına sunuyor. Kullanıcıların yüzde 20’ye yakın kısmına santrallerde kurduğu kendi aktif altyapısıyla hizmet veren TurkNet, bu bölgelerde 100 Mbps’e kadar indirme ve altyapının desteklediği en yüksek yükleme hızında taahhütsüz ve kotasız interneti, her yöne 1.000 dakika konuşma ile ayda 75,99 TL’ye sunuyor. TurkNet, aktif altyapısında 50 Mbps’e kadar yükleme hızı sağlanabilen müşterileri var.
Aktif altyapı olmayan bölgelerde ise aynı fiyata 35 Mbps’e kadar indirme ve 3 Mbps’e kadar yükleme hızı alınabiliyor. Bu bölgelerde hizmet alan kullanıcılar altyapı destekliyorsa santrale olan uzaklıklarına göre 50-75 veya 100 Mbps indirme ve 4 Mbps’e kadar yükleme hızında interneti ise ayda sadece 10 TL farkla kullanabiliyor.
TurkNet Hakkında
1996 yılında kurulan TurkNet, telekom pazarında bireylere ve işletmelere, iletişim ihtiyaçlarını karşılamak üzere erişim, sabit telefon, özel sanal ağ, veri merkezi, bulut bilişim ve barındırma hizmetleri sunan, Türkiye’nin en güçlü, bağımsız yeni nesil telekom operatörüdür. Türkiye’nin En Büyük 100 Bilişim Şirketi arasında yer alan TurkNet, daima yenilikçi ürünler sunmak adına, yerel, ulusal ve uluslararası bağlantılarını genişletmekte; büyük ölçekli geniş bant ve fiber temelli altyapı yatırımları yapmaktadır. TurkNet'in, yaygın, yedekli ve yüksek kapasiteli omurgası, Türkiye'nin her bölgesindeki kişi ve kurumlara uygun, kaliteli ve güvenilir hizmetler verebilmek için tasarlanmıştır. Yatırımlarını ve yeniliklerini hız kesmeden sürdüren ve teknik uzmanlık ile koşulsuz müşteri memnuniyetini ilke edinen TurkNet, Türkiye Telekom pazarının önemli oyuncularından biri olmaya devam ediyor.
REKLAM FİLMLERİNİ İZLEMEK İÇİN
https://youtu.be/nBZQg93DUTQ
https://youtu.be/_4d4hR-3f0U Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim