Anlık Bildirim

Türkiye'nin ilk ve en kapsamlı "sosyal bağış" hareketi başladı

Aralarında WWF, TEMA, TEGV, AKUT ve AÇEV gibi isimlerin de yer aldığı toplam 15 sivil toplum kuruluşu, Türkiye’nin ilk ve en kapsamlı sosyal bağış hareketini başlattıklarını duyurdu.
MarjinalSosyal önderliğinde tek çatı altında toplanan 15 sivil toplum kuruluşu (STK), "Sosyal Bağış Hareketi" sayesinde ülkemizde Facebook üzerinden bağış ve sivil toplum bilincini artırmayı hedefliyor. Üstelik "Biriniz Hepimiz İçin" sloganıyla yola çıkan bağış günleriyle şiddete karşı çaresiz kalan kadınlar, eşitsizlikler, doğra tahribatı, incinen çocuklar ve şiddet gören hayvanlar için önemli bir destek sağlanıyor.
İnsanların ve hayvanların hak ettikleri yaşama kavuşmaları için mücadele eden kuruluşlar, mevcut problemlere çözüm üretebilmek ve bunları hayata geçirebilmek için şüphesiz desteğe ihtiyaç duyuyor. Bu kapsamda gerçek toplumsal etki yaratmak isteyen herkesi iş birliğine çağıran MarjinalSosyal, Türkiye'de bireysel bağış ve sivil toplum kuruluşu (STK) bilincini uyandırmak için önemli 15 STK ile birlikte hareket ediyor.
15 ay boyunca her ayın ikinci perşembe gününü bir STK'ya bağış günü olarak belirleyecek platform, böylelikle kuruluşların daha güçlü ve etkin hale gelmesine katkı sağlamayı planlıyor. Bağış hareketi hakkında detaylı bilgiyi hemen aşağıdaki bağlantıdan edinebilir, dilerseniz bu mücadeleye destek çıkabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4154 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
bağış, Türkiye Haberleri ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim