Anlık Bildirim

Türkiye'nin dördüncü Mi Store mağazası Marmarapark AVM'de açıldı

Xiaomi'nin ülkemizdeki dördüncü Mi Store mağazası Beylikdüzü Marmarapark AVM'de açıldı. Bu mağazayı öncekilerden farklı olarak Evofone değil Cepport yönetiyor. Açılışa özel fırsatları kaçırmayın.

Türkiye'nin dördüncü Mi Store mağazası Marmarapark AVM'de açıldı Tam Boyutta Gör

Xiaomi’nin ürünlerini sergileyip satıldığı Mi Store mağazalarının ülkemizdeki dördüncüsü, Marmarapark Alışveriş Merkezi’ne açıldı. Açılışa özel fırsatlardan yararlanmak için 29-30 Haziran tarihlerinde mağazayı ziyaret edebilirsiniz.

Marmarapark AVM’ye açılan yeni Mi Store mağazası, ülkemizdeki diğer mağazalardan farklı olarak Evofone distribütörlüğünde değil Cepport distribütörlüğünde açıldı. Bu nedenle Mi Store mağazalarının kendi içindeki rekabeti açısından büyük önem taşıyor. Bunun bir sonucu olarak yeni Mi Store mağazası, daha fazla aksesuara ev sahipliği yapıyor. Xiaomi ekosistemindeki ilginç ürünlerin yanı sıra firmanın en yeni ürünlerinden Mi Band 4 ve Mi 9T’yi inceleyebilir, dilerseniz satın alabilirsiniz.

Açılışa özel fırsatlardan öne çıkanlar:

  • 20000 mah Powerbank 129 TL
  • 10000 mah Powerbank 79 TL
  • Mi 8 lite 64 GB 1799 TL
  • Mi 8 lite 128 GB 2149 TL
  • Redmi Note 7 64 GB 1899 TL
  • Redmi Note 7 128 GB 2099 TL

Marmara Park AVM’ye Beylikdüzü metrobüs durağından ulaşabilirsiniz. Adres: Mevlana Mahallesi Çelebi Mehmet Caddesi No: 33A 34515 Esenyurt – İstanbul

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim