Anlık Bildirim

Turkcell’den Tavla Go oyunu

Turkcell’in desteklediği yeni oyun Tavla Go mobil mağazalarda yerini aldı. Rakipleri gibi eğlenceli bir tavla tecrübesi sunan oyun sohbetlerde emoji desteği de veriyor.

Mobil dünyada pek çok önemli uygulaması ile yer alan Turkcell’den bu kez farklı bir hamle geldi. Tavla Go Online oyunu tüm dünyadan oyuncuları aynı tahtada buluşturuyor.

Tavla Go neler sunuyor?

Ülkemizde oldukça beğenilen tavla oyunlarının arasına katılan Tavla Go ile kullanıcılar ister tüm dünyadan oyuncularla, isterlerse arkadaşlarıyla karşılıklı oynayabiliyor.

Tavla turnuvaları ve lider panosu ile rekabet ortamı yaratan oyunda, oyuncular emoji ve tavla jargonuyla zenginleştirilmiş chat özelliği sayesinde rakipleriyle yazışarak sohbeti koyulaştırabiliyor.

Oyun Youda Games adlı Hollandalı bir girişimin elinden çıkmış. Yani doğrudan Turkcell uygulaması değil. Türkçeleştirme ve sunucu desteği konusunda Turkcell’in katkısının olduğunu tahmin ediyoruz zira duyuru haricinde herhangi bir yerde logo göremedik. Oyun bazı Android cihazları ile uyumlu değil.

Tavla Go: App Store II Google Play



Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim