Anlık Bildirim

Turkcell’in dijital servisleri Türkiye’nin Uygulamaları oldu

BiP, TV+, Yaani, fizy, Dergilik gibi Turkcell’in bünyesinde bulundurduğu tüm yerli uygulamalar ve servisler Türkiye'nin Uygulamaları adındaki çatı altında toplanıyor.

Ülkemizin en büyük operatörü Turkcell’in yıllardır kendi kaynakları ile geliştirdiği veya bünyesine kattığı arama motoru, e-posta hizmetleri, anlık mesajlaşma, TV ve müzik platformları artık tek çatı altında birleşiyor.

Türkiye'nin Uygulamaları nedir?

Turkcell yaptığı açıklamada BiP, Yaani gibi tüm servislerinin Türkiye'nin Uygulamaları çatısı altında toplandığını duyurdu. Böylece yerli olarak geliştirilen bu servislere daha fazla dikkat çekilmiş olacak.

Yerli uygulamaların kullanım yaygınlığı ile ilgili önemli bilgiler de var. Türkiye'nin Uygulamaları toplamda bugüne kadar 200 milyon kez indirildi. BiP ise Türkiye’nin en çok indirilen yerli uygulaması. 38 milyon kez indirilen uygulama 192 ülkede kullanılıyor.

Müzik platformu fizy’de yıllık şarkı dinleme sayısı 3 milyar, Dergilik’te bugüne kadar indirilen yayın sayısı 211 milyon, TV+’ta günlük mobil TV izleme süresi de 85 dakikaya ulaştı. Arama motoru Yaani’nin indirilme sayısı 9 milyona ulaştı

Diğer taraftan önümüzdeki dönemde Dergilik uygulaması içinde sesli kitap ve e-kitap özellikleri, fizy içerisinde podcast desteği, YaaniMail, YaaniAsistan ve TV+ içerisinde farklı dil ve operatör seçenekleri sunulacak.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6939 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, türkiye'nin uygulamaları ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim