Anlık Bildirim

Türkçe Google Asistan iOS kullanıcıları ile buluştu

Google'ın yapay zeka tabanlı dijital asistanı Google Asistan'ın Türkçe dil desteği Android kullanıcılarının ardından iOS kullanıcıları ile de buluştu. Detaylar için haberimize göz atabilirsiniz.
Türkçe Google Asistan iOS kullanıcıları ile buluştu
 
Google Asistan, Google tarafından geliştirilen ve ilk olarak 2016'da kullanıcılar ile buluşan yapay zeka tabanlı bir dijital asistan. Tıpkı diğer dijital asistanlar gibi Google Asistan'la da cihazınızı yalnızca sesli komutlar vererek kullanabiliyor, diğer akıllı cihazlarınızı kumanda edebiliyor, yol tarifi alabiliyor ve çeşitli sorular sorabiliyorsunuz. Yani Google Asistan'ı gündelik hayatınızı kolaylaştırabilecek pek çok alanda kullanabiliyorsunuz.
Hali hazırda 18 farklı dil seçeneğine sahip olan Google Asistan, geçtiğimiz ay Türkçe dil desteğine kavuşmuştu ve Türkçe Google Asistan ilk olarak Android kullanıcıları için kullanıma açılmıştı.
Nihayet iOS kullanıcıları için de sevindiren haber geldi. Bugünden itibaren artık iOS kullanıcıları da Google Asistan'ı Türkçe olarak kullanabilecekler. iOS cihazları her ne kadar akıllarımızda Apple'ın dijital asistanı Siri ile yer etmiş olsa da, kullanıcıların kişisel prensiplerinin ve beğenilerinin farklı olabilmesi sebebiyle Google Asistan'ın iOS kanadında da hatrı sayılır miktarda kullanıcısı var.
Android kullanıcıları Google Asistanburadan, iOS kullanıcıları ise buradan indirebilirler. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10417 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, ios uygulama ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim