Anlık Bildirim

Türk Telekom AKN'siz internete bir hafta erken başladı

AKN'siz ve limitsiz internet fiyatlarıyla çok konuşulan Türk Telekom'un bu paketlere 1 Ocak 2019'dan itibaren geçmesi bekleniyordu. Görünen o ki taahhütlü aboneler için geçiş şimdiden başladı.

Türk Telekom AKN'siz internete bir hafta erken başladı Tam Boyutta Gör
 

BTK’nın yılbaşından itibaren AKK ve AKN’nin kaldırılması yönündeki kararı sonrası Türk Telekom cephesinden gelen “limitsiz internet” açıklaması ortalığı epey hareketlendirmişti. Fakat asıl bomba etkisini geçtiğimiz hafta açıklanan limitsiz tarife fiyatları yapmıştı. Zira Türk Telekom’un açıkladığı fiyatlar beklenenin çok üzerindeydi.

Taahhütlü kullanıcılar için geçiş başladı 

Konuyla ilgili tartışmalar sürerken yeni bir gelişme yaşandı. Türk Telekom’un AKN’siz ve limitsiz internet paketlerine 1 Ocak 2019 tarihinden itibaren geçiş yapması bekleniyordu. Ancak şirket taahhütlü müşterilerini şimdiden AKN'siz internet uygulamasına geçirdi. Bu da demek oluyor ki, Türk Telekom’un taahhütlü müşterisiyseniz ve bu ay aşımdan dolayı hızınız düştüyse, yeni pakete geçişle birlikte hızınız geri gelecek. Değişikliği görmek için modemi yeniden başlatmanız gerekebilir.

Türk Telekom’un “Limitsiz İnternet Çağı Kampanyası” adı altında sunduğu fiyatlar 4 Mbps hızla birlikte 59 TL’den başlıyor. Yavaş ama biraz daha hızlı internet almak istediğinizde 8 Mbps internet için 79 TL, 16 Mbps hızında internet için 92 TL talep ediliyor. 35 Mbps internet için 149 TL ve 100 Mbps internet için 336 TL gibi astronomik fiyatlar ödemek gerekiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
76078 kez okundu.
118 kişi, toplam 128 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
türk telekom, limitsiz internet ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim